“ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BİZ DE ŞARKI SÖYLERİZ” KONSER SERİMİZİ TAMAMLADIK”

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA, Tarsus Halk Eğitim Merkezi tarafından “Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz” projesi kapsamında düzenlenen klasik Türk müziği konserine katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA, “Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından tüm illerimizde başlatılan ‘Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz’ projesi, Mersinimizde tüm ilçelerimizde halk eğitimi merkezlerimiz tarafından düzenlenen konserlerle hayat buldu. Kursiyerlerimiz, meslektaşlarımız büyük emeklerle ve bir o kadar keyifle çalışarak klasik Tük müziğimizin nadide eserlerini bizlerle buluşturdular. Konserlerimizi mutlulukla, kimi zaman hayranlıkla dinledik, renkli anlara şahit olduk. Bu anlamda Bakanlığımıza şükranlarımı sunuyor, daha nice keyifli projede bir araya gelmeyi temenni ediyor, konserlerimizde emeği geçen tüm meslektaşlarıma, kursiyerlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan “Şarkılar Bizi Söyler Bizde Şarkı Söyleriz” projesi kapsamında 13 ilçemizde, tüm halk eğitimi merkezlerimiz tarafından düzenlenen konser serimiz, bugün Tarsus ilçemizde gerçekleşen konserimizle tamamlanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir