MESİAD’IN YENİ BAŞKANI HASAN ENGİN

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (MESİAD) genel kuruluna başkanlığına adaylığını koyan Hasan Hüseyin İpek 23 oy farkıyla başkanlığı Hasan Engin’e bıraktı.

AHMET YİĞİT

Mersin Sanayici İş İnsanları Derneği (MESİAD) Olağan başkanlık seçimi, dernek binasında yapıldı. Hasan Engin ve Hasan Hüseyin İpek’in başkanlık için yarıştığı seçimde üyeler tercihlerini Hasan Engin’den yana kullandı.

Sabah başlayan oylamalar, sona erip, sayımlar yapıldı. Sayım sonucunda  Hasan Hüseyin İpek’le yarışan Hasan Engin 90 oy alarak MESİAD’ın yeni başkanı oldu. İpek ise 67 oy aldı. Hasan Engin’e başkanlığı 23 oy ile  kaptıran İpek, Engin’i tebrik ederek her zaman yanında olduğunu belirtti. Bunun üzerine Engin de İpek’e iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

MESİAD’ın yeni başkanı Hasan Engin, derneğin geçmişte yaptığı projeleri yeniden gündeme getirip takipçisi olacaklarını söyledi. Engin: “Bu dakikadan sonra bütün kırgınlıkları gidererek birlik ve beraberlik içinde gücümüze güç katmak için çalışacağız. Ortak etkinliklerle üyelerimizin hem ticari hem de sosyal ilişkilerini geliştireceğiz. Kentin öncü sivil toplum örgütlerinin yanı sıra yerel yönetimler ve mülki idare ile de ortak projeler geliştirerek MESİAD’ı daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız” dedi.

MESİAD’ın yeni döneminde yönetimde yer alan isimler şöyle:

 

YÖNETİM KURULU: Hasan Engin (Başkan), Ahmet Polat, Rıdvan Arıç, Mehmet Avcılar, Bedrettin Gündeş, Ali Can, Ramazan Öz, Abuzer Yavuz, Seyfetullah Işık, Mehmet Ali Akdemir, Zeynep Keskin Aykın, Sibel İnandı, Fevzi Boyraz, Serkan Uzunadam, Yiğit Gökşen.

 

DENETLEME KURULU: Ali Topkıran, Ömer Sune, Erman Deniz, Serhat Mankuli, Murat Aytaç Keskin.

 

YÜKSEK İSTİŞARE KURULU: Abidin Gökdeniz, Adnan Gündoğdu, Ahmet Baran, Ayla Gündoğdu, Aziz Özcan, Bekir Sarıabacı, Canan Sunay, Celal Temel, Fahri Ötlü, Feride Çayır, Fırat Bulut, Filiz Burakgazi, Hünkar Babür Özçelebi.

 

DİSİPLİN KURULU: Murat Altındere, Hüseyin Güler, Murat Düzgün, Nesim Yağmur, Umut Çelik.

 

ÇUKUROVA SİFED DELEGELERİ: Mustafa Güler, Ali Doğan, Mehmet Deniz, Mahmut Alaca, Hasan Engin, Adnan Gündoğdu, Tarık Antalyalı, Ayten Aslankan, Serdar Demirağ, Bedrettin Gündeş, Rıdvan Arıç, Ahmet Polat

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir