IŞIKSIZ SOKAKLARI VATANDAŞ KULLANAMIYOR!

Mersin merkezinde bazı sokaklarında gece ışıkların olmaması nedeniyle vatandaş tepkisini koydu.
Vatandaş Selami Arslan, yetkili kurumların sokak lambalarını ve yeterli aydınlatmanın yapılmasını dikkate alması gerektiğini söyledi.

Mersin merkezinde bazı sokaklarında gece ışıklarının bulunmaması tepkilere neden oluyor.

Çarşıda ışıkların olmadığı sokaklar gündüz birçok vatandaşa ev sahipliği yaparken, gece ise adeta vatandaşa kapılarını kapatıyor. Geceleyin sokakları kullanmak isteyen vatandaş korkudan o sokakları kullanmamak için yolunu uzatmak zorunda kalıyor.

Tepkilerini dile getiren vatandaş sokak lambalarının derhal yapılmasını istedi.

 

“KARANLIKTA KORKUDAN YÜRÜYEMİYORUZ!”

 

Işıksız sokakları gece kullanıp tepkisini dile getiren vatandaş Selami Arslan: “Akşam işten çıkıyorum ve sokaklar karanlık korkudan yürüyemiyor kimse. Sabahları birçok sokakta yürürken gece birini bile göremezsiniz. Yetkili kurumların buna çözüm getirmesi gerekir. Ben bir erkeğim oradan geçebilirim. Ama bir kadınımız geceleyin o sokakları kullanamaz. Gerçekten geceleyin ürkütücü bir hava veriyor. Işıkların az olması da önemli. Az olunca loş bir hava vererek yine insanlar o sokaktan geçerken korkuyor. Bu sokakların aydınlatılması gerek. Belediyeler de vatandaşı önemsemeli. Çarşıda akşam kimse dışarı çıkamıyor. Gece pek kimseyi göremezsiniz. Çarşıda gece herkes evlerine kapanıyor. Acil işler olur mecbur kalırsın dışarı çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Bu soruna derhal çözüm üretilmesi gerekir.” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir