YENİLGİYE RAĞMEN MORALLER YERİNDE

Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Dr. Mücahit Emin Polat oynadıkları 10 günlük süreçteki maçları değerlendirdi

3. Lig 3. Grup’ta yer alan TİY, son haftalarda önemli çıkışlar yaptı. TİY’in son haftalarda iyi mücadele etmesini değerlendiren Polat, Osmaniyespor’a takıldıkları belirtti. Polat, önemli çıkışlar sonucunda en son yaptıkları maçtaki yenilgisi motivasyonlarını düşürmeyeceğinin altı çizdi.

 

‘‘BUNUN İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPMA PEŞİNDEYİZ’’

 

Öncelikle zorlu bir hafta gerçekleştiğini dile getiren Polat: ‘‘10 gün içerisindeki hedefimiz 9 puandı. 6 puanını alabildik ama osmaniyespora takıldık. Bizim içinde üzücü bir sonuç oldu. Bu en son maçta aldığımız yenilgiyi  bir kenara bırakıp önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Tarsus İdman Yurdu her zaman tarihteki gücünü, taraftarın desteğini arkasına alarak yoluna devam etmeyi hakketmiş bir kulüptür. Hedefimizi yine şampiyonluk, takımımızı ikinci lige çıkarma düşüncesindeyiz. Bu konuda Sayın Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız önemli bir çaba içerisindeler. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapma peşindeyiz. Tabi ki gönül isterdi ki Osmaniye’deki  son maçımızı da almaktı.’’ şeklinde konuştu.

 

‘‘BU İNANCIMIZI HİÇ YİTİRMEDİK’’

 

Polat: ‘‘Gerçekten TİY gerçekten güçlü bir takım rakiplerde bunu bildiği için Tarsus maçına ayrı bir motivasyon lazım. Osmaniyespor maçında yine çok iyi oynadık. Çokta gol kaçırdık. Tabi ki futbolda atamayana atarlar sözü her zaman  söylenir. Kaçırdığımız biletin hesabını Osmaniyespor’a mağlup olduk. Ama bu maçı kaybettik diye umudumuzu kaybetmedik. Biz moral motivasyonu hep üst seviyede tutma gayreti içerisindeyiz. Sevgili tarafımızdan istediğim en önemli şey takımımızın yanında dursunlar. Onların yanında olduğunu hissettirmeleri gerekir. Hiç kuşkunuz olmasın biz şampiyon olma yolunda sizleri mahcup çıkarmayacağız. Bu inancımızı hiç yitirmedik sizin de yanımızda olmanızı istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı

 

‘‘ALIŞTIĞIMIZ KADROMUZUN DA DIŞINDA OYNAMAMIZ BİZİ DE YORUYOR’’

 

Şuanda 3 tane majör sakatlıklarının bulunduğunu vurgulayan Polat, kalecileri Barış Türkmen arka sağ adalesinde yırtık bulunmakta bir iki hafta olmayacağını, Nurullah Kaya’nın da ayak bileğinde bir sorun belirttiğini bir süre daha tedavi edilmesi gerekiyor, zaten o gün maça çıkarken de ayağında sorun vardı. Stoper mevkisinde yer alan Serkan Küçük de bir süre aramızda olmayacak. Alıştığımız kadromuzun da dışında oynamamız bizi de yoruyor. Yenilgi sonrası sosyal medya da olumsuz eleştirilerin olması, şampiyonluk yolundan koptular gibi duyumların gelmesi, bunlar bir yenilgiyle şampiyonluk yolunda kopulmaz. Tabi taraftarın beklentisi her zaman yüksektir bizde isteriz ki tüm maçları kazanalım.’’ diyerek konuştu.

 

‘‘BU MAÇTA DA GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ’’

 

Konuşmasının son bölümde Polat: ‘‘ Bu hafta Kocaelispor ile deplasmanda maçımız var. Bizim için çok kritik bir maç iki haftadır deplasmanda oynamış oluyoruz. Kocaelispor geçen hafta onlarda galibiyetle ayrıldı. Bizde her maçta olduğu gibi bu maça iyi hazırlandık. Bu maçta da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Destek içinde  taraftarda götürecek misiniz soruları için şuan için bir şey diyemiyorum. Tarsus İdman Yurdu’nun fazla bir bütçesi de yok olduğunu biliyoruz.’’ şeklinde belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir