Başkan Tollu, vatandaşlarla buluştu

Mersin’in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mahalle muhtarı Kemal Çevik’in daveti üzerine Köserelli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Göreve geldikleri günden bugüne emanete gözü gibi baktıklarının altını çizen Başkan Tollu, köylerin tüm sorunlarını çözme konusunda kararlı adımlarını sürdürdüklerini, başta asfalt-yol olmak üzere sosyal-kültürel alanda da Erdemli’de gerçekleşen tüm hizmetleri köylerde de gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydetti. Belediyeyi siyasi anlayışla asla yönetmediklerini dile getiren Tollu, insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini, Erdemli Belediyesi’ni Türkiye’nin örnek gösterilen bir belediyesi konumuna getirdiklerini kaydetti. Erdemli Belediyesini büyükşehir yasası sonrası hizmet alanına giren 49 köyde de herkesin gurur duyduğu bir belediye haline getirdiklerine işaret eden Tollu, Erdemli’de yüz yıllar önce kurulan köyler olduğunu, Erdemli Belediyesi’nin her kesime eşit hizmet etme gayesinde olduğunu ve bu ilkelerinden asla ödün vermediklerini söyledi. Tollu, Köserelli’nin kendi dönemlerinde tarihinde görmediği hizmetlerle tanıştığına işaret ederek, burada ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini kaydetti. 

Köserelli Mahalle Muhtarı Kemal Çevik ise köylerinde Erdemli Belediyesi’nden gerekli hizmetleri aldıklarını ve almaya devam ettiklerini belirterek, Başkan Tollu’nun istek ve taleplerine anında cevap verdiğini dile getirdi. Köylerinde bir ilk olan hizmetlere imza attığı için tüm vatandaşları adına Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür eden Çevik, köylerinde çocuk oyun parkının yanı sıra yeni bir meydan kazandırıldığını ve 2,5 kilometrelik yeni yol açıldığını, parke çalışmalarıyla birlikte yapılan hizmetlerle büyük değişim yaşandığını dile getirdi. Çevik, “Mahallemizin sorunları hızla çözülüyor. Giriş çıkışın olmadığı sokaklar, yaşanılır hale geldi. Tozdan kirden kurtulduk. Kışın da çamurdan kurtulduk. Yaşanılır köy ve mahalle görüntüsü oluştu. Köyümüzde tüm çalışmalar tamamlandıktan sonra gençlere yönelik sosyal projeler gerçekleştireceğiz. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu gençlere yönelik yaptığı projelerle takdir ediliyor. Bizde isteklerimizi ilettik ve kendisi Köserelli’de gereken her şey yapılacak talimatı verdi. İnşallah gelecek dönem köyümüzde sportif anlamda da kalıcı hizmetlere imza atacağız” dedi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir