Mersin Karaduvar Mahallesi’nde bulunan sokaklar yağmur yağması sonucu su ve çamur ile doldu.

Sokağın üzerinde bulunan toprağın yağan yağmurla birlikte çamur haline gelmesi vatandaşı çileden çıkardı. O sokakları kullanan  vatandaş evine giremezken, bu yolları kullananlar ise yolunu değiştirmek zorunda kalıyor. Bu sokakların derhal yapılmasını isteyen vatandaş Karaduvar’ın alt yapı konusunda yeterince ihmal edildiğini vurgulayıp artık çözüm istediklerini belirtti.

 

“SU VE ÇAMURDAN YÜRÜYEREK GEÇMEK İMKANSIZ!”

Vatandaş sokakların uzun zamandan beri bu durumda olduğunu dile getirerek evlerine su ve çamur yüzünden ayakkabılarla gidemez olduklarını, çizme taşımak zorunda kaldıklarını ifade ettiler.

 

Karaduvar’da yaşayan vatandaşın açıklamasına göre yaşadıkları mahalleye belediyeler tarafından hiç önem verilmediği kaydedildi. Karaduvar Mahallesi’nde sadece sokakta su ve çamur olmadığını, kaldırım ve alt yapı başta olmak üzere birçok sorunun da var olduğu belirtildi.

 
“KENAR MAHALLELERE DE EL ATIN”

Kenarda kalan mahallelere de el atılması istenilen açıklamada, Belediyelerin göz boyamak adına daha çok önemli yerlere el attıkları öne sürüldü.

Bu sorunlar karşısında vatandaş: “Sıkıntılar içinde yaşayan mahalleler nedense göz ardı ediliyor. Yıllardır Karaduvar’la hiç ilgilenilmedi. Hep merkez mahallelere hizmet götürüldü. Buradan Büyükşehir ve Akdeniz Belediye Başkanlarına sesleniyoruz. Bizler de vergi ödeyen, ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan insanların. Lütfen artık bize de hizmet verin” diyerek sözlerini tamamladı.